ms.detector.media
MediaSapiens
05.08.2021 09:32
TikTok тестує функцію Stories
TikTok тестує функцію Stories
Опція працює так само, як Stories в Instagram або Snapchat.

Соцмережа TikTok тестує функцію Stories – публікацій, які зникають через 24 години. Про це пише The Verge.

Нова функція так і називається – TikTok Stories, і, скоріш за все, працюватиме так само, як подібні функції у застосунках Instagram або Snapchat. Stories з'являтимуться на панелі з лівої сторони екрану, там можна буде побачити публікації тих акаунтів, на які користувач підписаний. На Stories можна буде віправляти реакцію чи коментарій.

Як і в Instagram та на інших платформах, також можна натиснути на зображення профілю користувача, щоб переглянути історію.

Introducing TikTok Stories ✨????

Plot twist!

h/t @amanfirdaus pic.twitter.com/gvQMzixYtS

— Matt Navarra (@MattNavarra) August 4, 2021

TikTok описує цю функцію в додатку як «новий спосіб взаємодії зі своїми шанувальниками». Користувачі можуть створити нову історію, натиснувши відповідну кнопку, додану на бокову панель, до Stories можна додати музику та текст. Водночас, на відміну від інших застосунків, у TikTok Stories можна буде додати тільки відео, без фотографій.

Коли функція стане загальнодоступною – не повідомляється.

Оригінальна функція Snapchat зі зникаючими публікаціями з'явилась у 2013 році. Відтоді її аналог додали у свій функціонал багато великих соцмереж та платформ: Instagram, Facebook, Linkedin, Pinterest, YouTube тощо.

Водночас не завжди цей досвід був успішим. Наприклад, Twitter у серпні закрив сервіс Fleets, який «не виправдав очікувань». Функція діяла менше року.

Фото: pocket-lint.com

ms.detector.media