ms.detector.media
MediaSapiens
03.08.2021 13:00
Spotify тестує новий тарифний план за $0,99 на місяць
Spotify тестує новий тарифний план за $0,99 на місяць
Проте немає гарантії, що він стане загальнодоступним.

Cтрімінговий музичний сервіс Spotify тестує дешевший варіант підписки – Spotify Plus – вартістю $0,99 на місяць. Про це пише The Verge.

Тарифний план поєднує в собі елементи безкоштовного та преміального доступу. Зокрема, користувач зможе необмежену кількість разів перемикати треки, але водночас у застосунку залишиться реклама. Проте Spotify Plus набагато дешевший за Premium, який коштує $9,99 на місяць і надає також можливість зберігати треки на пристрої.

Безкоштовний доступ до Spotify існує у нинішньому форматі з 2018 року. Він не дозволяє користувачам пропускати більше шести треків на годину, а лише дозволяє їм вибирати та прослуховувати певні треки з 15 запропонованих списків відтворення. Поза цими списками відтворення безкоштовні користувачі можуть слухати лише змішані треки. 

У Spotify попередили, що немає гарантії, що новий тариф буде у загальному доступі у своєму поточному вигляді.

Напередодні стало відомо, що відеоплатформа YouTube запустить новий формат передплати – Premium Lite. Ця підписка буде більше доступною, ніж YouTube Premium. Вона дозволить дивитись відео без реклами, але не матиме інших переваг преміум-доступу, як автономне завантаження або відтворення у фоновому режимі.

Фото: internetworld.de

ms.detector.media