ms.detector.media
MediaSapiens
27.07.2021 17:08
Експрацівники Tesla розповіли ЗМІ, що їх змушували шукати негативні дописи про компанію та Маска у соцмережах
Експрацівники Tesla розповіли ЗМІ, що їх змушували шукати негативні дописи про компанію та Маска у соцмережах
Деяким працівникам доводилось робити це на додачу до основної роботи.

Колишні співробітники підрозділу компанії Tesla, яке займається виробництвом сонячних батарей, – Tesla Energy, – розповіли, що від них вимагали шукати в соцмережах скарги клієнтів та просити їх видалити ці публікації. Про це вони сказали виданню Business Insider.

Загалом видаленням скарг опікувалась команда з 20 осіб. Окрема команда з дев'яти людей шукала публікації про генерального директора Ілона Маска. Але такі завдання ставили й перед іншими працівниками компанії.

«Вони в основному просто шукали по хещтегах #TeslaEnergy, #Elon, все, що пов'язано з Теслою, енергією та Ілоном», – сказав колишній менеджер компанії.

Інший співрозмовник видання розповів, що не входив до спеціальної команди по роботі зі скаргами, але від нього також вимагали шукати незадоволених клієнтів в інтернеті у «вільний час». Водночас у робочий час такої можливості не було, тому працівник мав витрачати на це завдання обідні перерви. 

Колишній менеджер Tesla Energy додав, що компанія приоритетно розглядала саме ті скарги, які клієнти розміщували в соцмережах, а не через службу підтримки. 

Раніше повідомлялось, що главу компанії Tesla Ілона Маска можуть оштрафувати на $2 млрд через покупку стартапу SolarCity в 2016 році. На думку акціонерів, причина купівлі була не в бажанні підтримати бізнес, а в тому, що стартап заснували кузени Маска. 

Фото: dailysabah.com

ms.detector.media