ms.detector.media
MediaSapiens
27.07.2021 11:48
Бронзова призерка Олімпіади Дар'я Білодід спростувала інформацію ЗМІ про призупинення кар'єри
Бронзова призерка Олімпіади Дар'я Білодід спростувала інформацію ЗМІ про призупинення кар'єри
За словами спортсменки, журналісти неправильно зрозуміли її батька.

Бронзова призерка Олімпійських Ігор у Токіо, українська дзюдоїстка Дар'я Білодід спростувала інформацію ЗМІ про нібито призупинення спортивної кар'єри. Про це вона сказала під час брифінгу після повернення з Японії.

«Журналісти неправильно зрозуміли мене та моїх батьків. Ми просто сказали, що я маю відпочити, тому що цей рік та й взагалі останні років п’ять були дуже важкими, була важка підготовка – і психологічна, і фізична. Мені потрібен час – місяць-два, щоб відпочити, перезавантажитися та налаштуватися на наступний олімпійський цикл», – сказала Дар'я.

Напередодні низка ЗМІ процитувала слова батька і тренера спортсменки Геннадія Білодіда з інтерв'ю Суспільному, трактувавши їх як заяву про паузу в кар'єрі.

«Після повернення з Олімпіади Дар'я планує зробити паузу в повноцінних тренуваннях. Але скільки триватиме цей відпочинок – поки що невідомо.

"Відпочинок, думаю, буде два, три, чотири місяці, шість місяців – буде видно за її станом, – пояснив Білодід. – А як відпочине й відчує, що з'явилося бажання, тоді можна потроху розпочинати"», – йшлося в матеріалі.

Новини про нібито призупинення спортивної кар'єри української дзюдоїстки випустили УНІАН, УНН, НВ, «Фокус», ТСН, XSport, «Чемпионат», «Кореспондент», «Еспресо», Gazeta.ua тощо.

Нагадаємо, низка українських ЗМІ написали, що в Херсонській області рівень госпіталізацій з COVID-19 сягнув 80%, але це не так.

Фото: 5.ua, скріншоти

ms.detector.media