ms.detector.media
MediaSapiens
23.07.2021 15:38
Snapchat за рік наростив щоденну аудиторію на 23% та наблизився до позначки у 300 млн користувачів
Snapchat за рік наростив щоденну аудиторію на 23% та наблизився до позначки у 300 млн користувачів
Дохід Snap також зріс на 116%, що робить його більш швидко зростаючим бізнесом, ніж Twitter або Facebook.

Застосунок для обміну зникаючими повідомленнями Snapchat за рік наростив щоденну аудиторію на 23% та наблизився до позначки у 300 млн користувачів.  Про це пише The Verge.

При цьому ще три роки тому були побоювання, що материнська компанія Snapchat – Snap – не виживе як самостійна компанія. Ціна її акцій впала до $5 після редизайну, який викликав невдоволення користувачів та уповільнив приріст аудиторії.

Зараз ситуація змінилась: Snapchat зростає швидше, ніж у 2017 році, коли компанія вперше вийшла на біржу. Наразі 293 мільйони людей щодня користуються Snapchat у всьому світі, порівняно з 173 мільйонами чотири роки тому. Більша частина зростання аудиторії Snap у другому кварталі відбулася за межами основних ринків Північної Америки та Європи. Для порівняння, Twitter заявляє про 206 мільйонів щоденних користувачів у другому кварталі.

Дохід Snap у другому кварталі також зріс на 116% порівняно з аналогічним періодом попереднього року і становив $982 мільйони, що робить його більш швидко зростаючим бізнесом, ніж Twitter або Facebook.

Нагадаємо, стрімінгова платформа Netflix через зменшення приросту аудиторії вирішила вийти на ринок відеоігор і планує зробити це протягом 2022 року

Фото: cnet.com

ms.detector.media