ms.detector.media
MediaSapiens
01.07.2021 19:03
Pinterest заборонить усю рекламу, яка пропагує схуднення
Pinterest заборонить усю рекламу, яка пропагує схуднення
Також соцмережа не дозволятиме дописів, які ідеалізують або ж принижують певний тип фігури.

Соціальна мережа Pinterest оновлює рекламну політику й відтепер заборонятиме показ усіх оголошень, в яких несхвально відгукуються про якийсь із типів фігури та пропагують засоби для схуднення. У Pinterest заявили, що розробили нову політику під керівництвом Національної асоціації розладів харчування (NEDA), дослідження якої показує, що під час пандемії у молодих людей частіше розвиваються розлади харчової поведінки та нездорові харчові звички, пише The Verge.

«Pinterest — це місце, куди люди приходять для натхнення, щоб створити життя, яке вони люблять. Тут всі рівні — незалежно від форми тіла та розміру», — заявили у компанії.

Там також стверджують, що це «єдина основна платформа, яка забороняє всі оголошення для схуднення», і що нові правила спираються на існуючу в компанії рекламну політику проти шахрайства.

Відтепер політика Pinterest забороняє розміщувати оголошення про таблетки для зниження ваги або для зниження апетиту; публікувати зображення до і після втрати ваги, процедури схуднення, такі як ліпосакція або спалювання жиру тощо.

Нагадаємо, відеоплатформа YouTube заборонить рекламу алкоголю, азартних ігор та політики у своєму головному рекламному слоті – верхньому банері на головній сторінці.

Фото: unsplash

ms.detector.media