ms.detector.media
MediaSapiens
21.06.2021 11:31
Петиції з вимогою заборонити Безосу повертатися на Землю зібрали майже 60 тисяч підписів
Петиції з вимогою заборонити Безосу повертатися на Землю зібрали майже 60 тисяч підписів
Мільярдер має полетіти в космос 20 липня.

Дві петиції на Change.org, в яких вимагають, щоб Джефф Безос не повертався на Землю після свого першого космічного польоту, на момент публікації цієї новини зібрали майже 60 тисяч підписів. Про це повідомляє Insider.

В одній з петицій говориться: «Мільярдерів не повинно існувати ані на Землі, ані в космосі, але якщо вони вирішили злітати в космос, хай залишаються там». Ця петиція має майже 40 тисяч підписів.

Інша пов’язує Безоса з тамплієрами, звинувачує його у змові з критиками теорії пласкої Землі та доводить, що насправді він  – головний ворог Супермена Лекс Лютор, і вимагає не допустити «повторного прибуття» Безоса на Землю. Ця петиція вже зібрала майже 20 тисяч підписів. 

Нагадаємо, що Джефф Безос – мільярдер, засновник інтернет-магазину Аmazon.com, а також приватної космічної компанії Blue Origin 7 червня 2021 року Безос заявив, що він та його брат Марк здійснять космічну мандрівку на ракеті New Shepard. Разом  з ними також полетить людина, яка виграла квиток на аукціоні – та заплатила за можливість потрапити у космос 28 мільйонів доларів.

Фото: Change.org

ms.detector.media