ms.detector.media
MediaSapiens
11.06.2021 12:44
Amazon дозволить співробітникам працювати віддалено два дні на тиждень
Amazon дозволить співробітникам працювати віддалено два дні на тиждень
Деякі співробітники матимуть можливість працювати повністю віддалено до чотирьох тижнів на рік.

Інтернет-гігант Amazon пом'якшив плани щодо повернення працівників в офіси після повністю дистанційної роботи на тлі пандемії. Так, співробітникам дозволять працювати віддалено два дні на тиждень, а інші три – в офісі, пише CNBC з посиланням на внутрішній лист компанії.

В які саме дні працівники мають бути в офісі, визначатимуть їхні безпосередні керівники. Окремі співробітники можуть подати заяви, щоб працювати дистанційно на постійній основі. До того ж, деяким працівникам нададуть можливість працювати повністю віддалено до чотирьох тижнів на рік.

Раніше компанія Amazon заявляла, що її метою є «повернення до офісноорієнтованої культури як базової лінії» і що більшість співробітників будуть знову працювати у звичному режимі в офісах з осені.

Подібний підхід щодо частково дистанційної роботи застосовують і інші технологічні компанії. Наприклад, співробітники Apple працюватимуть в офісі три дні на тиждень, починаючи з вересня. Google також планує, що після пандемії 60% співробітників компанії працюватимуть в офісі тричі на тиждень. Facebook дозволить усім штатним співробітникам працювати вдома, якщо їхні обов'язки можна здійснювати віддалено.

Фото: essential-business.pt

ms.detector.media