ms.detector.media
MediaSapiens
11.06.2021 11:14
Microsoft випустила 11-хвилинне «медитативне відео» зі звуками Windows. Це перший з 11 тизерів до виходу нової ОС
Microsoft випустила 11-хвилинне «медитативне відео» зі звуками Windows. Це перший з 11 тизерів до виходу нової ОС
Невідомо, чи отримає новий Windows офіційно порядковий номер 11, проте компанія всіляко натякає на це число.

Компанія Microsoft випустила на YouTube 11-хвилинне відео зі звуками завантаження операційної системи Windows. Звуки з різних версій ОС сповільнили на 4000%, і Microsoft позиціонує це як розслаблююче відео для тих, кого надто хвилює майбутня презентація 24 червня. Очікується, що на цьому заході представлять нове покоління Windows.

«Виникають проблеми з розслабленням, бо ви занадто раді події Microsoft, яка відбудеться 24 червня? Вирушайте у повільну подорож по дорозі пам’яті, коли звуки запуску Windows 95, XP та 7 уповільнюються на 4000% до медитативної швидкості», – йдеться в описі до відео.

Відеоряд нагадує стандартні заставки Windows різних років: небо з хмарами, зелені лани тощо.

У коментарях користувачі переважно дякують Microsoft за ностальгічні спогади та розмірковують про наступну версію ОС. Водночас не всім запропоновані звуки здалися розслаблюючими. Дехто порівняв їх із тим, як нігтями дряпають дошку для крейди, або як завантажувався би Windows на дуже старому та слабкому процесорі.

Як пише The Verge, очікується, що нова версія ОС матиме назву Windows 11, бо компанія всіляко натякає на це число. Відео тривалістю 11 хвилин – це перший з 11 тизерів до оновлення ОС. Крім того, ЗМІ отримали запрошення на презентацію, яке створює тінь із контуром, що дуже нагадує номер 11. Сама подія також почнеться об 11:00. Водночас офіційно назву Windows 11 у Microsoft не підтверджували.

Раніше з'являлась інформація, що компанія працює над ОС із кодовою назвою Sun Valley, яку назвали «широким візуальним омолодженням Windows».

Попередня операційна система, Windows 10, була випущена майже шість років тому – влітку 2015 року.

Фото: reddit.com

ms.detector.media