ms.detector.media
MediaSapiens
10.06.2021 14:20
Більшість працівників компанії Facebook зможуть працювати віддалено
Більшість працівників компанії Facebook зможуть працювати віддалено
З дому не зможуть працювати лише ті співробітники, роботу яких неможливо виконати віддалено — люди, які працюють на апаратних пристроях.

Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг заявив, що компанія дозволить усім штатним співробітникам працювати вдома, якщо їх роботу можна робити віддалено. Раніше Facebook дозволяла певним працівникам, особливо тим, хто давно працює на компанію, виконувати роботу віддалено, пише CNBC.

«Ми дізналися за минулий рік, що добре виконати роботу можна в будь-якому місці. Я оптимістично налаштований і думаю, що віддалена робота в масштабі також можлива», — заявив Цукерберг.

Він додав, що люди, які виконують ролі, які неможливо виконати віддалено, працюватимуть з офісу. Також Цукерберг заявив, що Facebook планує організовувати регулярні офлайн збори для офісних та віддалених працівників для «підтримки побудови стосунків».

Натомість співробітники компанії Apple з вересня працюватимуть в офісах щонайменше три дні на тиждень. При цьому ті працівники, чиї посади найбільше потребують присутності в офісі, працюватимуть там чотири-п'ять днів на тиждень.

Раніше компанія Google оголосила, що після завершення пандемії планує перевести 60% співробітників на триденну роботу з офісу, натомість інші працівники компанії зможуть працювати віддалено.

Фото: unsplash

ms.detector.media