ms.detector.media
Марина Довженко
10.06.2021 09:49
Субстанція, абсолютні чорти і незрозумілий пухир. Топ трешу в токшоу 31 травня — 4 червня 2021 року
Субстанція, абсолютні чорти і незрозумілий пухир. Топ трешу в токшоу 31 травня — 4 червня 2021 року
Ляшко зіпсував Шустеру настрій, а Кузьмін побачив у справі Медведчука цивілізаційний розлом.

Цей тиждень був багатим на барвисті образливі висловлювання учасників токшоу на адресу одне одного та інших людей. Кандидат у мери Харкова Михайло Добкін назвав народного депутата з «Європейської солідарності» Володимира Ар’єва  «субстанцией» і запропонував йому помитися. Віце-спікер Верховної Ради, «слуга народу» Руслан Стефанчук назвав колишнього нардепа Олега Ляшка «незрозумілим пухирем». А чемпіонат із чорноротості виграла колишня регіоналка Олена Бондаренко, яка в ефірі «Українського формату» на ютуб-каналі Перший незалежний сказала, що деякі з українських військових на фронті — «абсолютные черти».

Багато маніпулювали й довкола антиолігархчної ініціативи Володимира Зеленського. Олена Бондаренко проголосила президента найбільшим олігархом України, адже, мовляв, він найдужче впливає на політику. «Слуга народу» Юрій Камельчук узагальнив: люди сміються з ініціативи Зеленського, бо,  мовляв, «звикли трішки красти і обманювати».

Якщо сварка між Тимофієм Миловановим і Дмитром Гордоном позаминулого тижня закінчилась нічим, то конфлікт секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данилова та Олега Ляшка, принаймні, насмішив. Данилов нагадав Ляшкові, як той «їв сіно» (насправді — землю) у Верховній Раді, а Ляшко назвав заяви Данилова «дебільними». Зрештою чиновник пригрозив колишньому депутату з’ясуванням стосунків «поза ефіром», а Савік Шустер підсумував: «Вы не только портите программу, вы портите настроение».

А найпафосніше виступив народний депутат України від «Опозиційної платформи — За життя» Ренат Кузьмін. Він оголосив справу Медведчука «цивілізаційним розломом», у якому зіштовхнулися (хоча в розломі зазвичай стається щось інше) дві України: «новая бандеровская [...] с признаками нацистской или фашистской идеологии» та «альтернативная, небандеровская Украина». Чому «небандеровская Украина» так схожа на Росію, і як ще маніпулювали в токшоу минулого тижня, читайте в матеріалі Ярослава Зубченка.

 

ms.detector.media