ms.detector.media
MediaSapiens
07.06.2021 09:43
Twitter тестує функцію платного бонусного контенту Super Follows
Twitter тестує функцію платного бонусного контенту Super Follows
За попередньою інформацією, функція коштуватиме $4,99 на місяць.

У соцмережі Twitter вже незабаром може з'явитись функція платного доступу до бонусного контенту Super Follows. Про це пише The Verge із посиланням на дослідницю соцмережі Джейн Маньчун Вонг, чиї анонси зазвичай є достовірними.

Зокрема, вона вже показала, як може виглядати новая опція та розповіла про деталі.

Twitter оголосив, що працює над функцією Super Follows, на початку 2021 року. Вона дозволить деяким користувачам стягувати плату з фоловерів та надавати їм доступ до додаткового контенту.

Джейн Маньчун Вонг повідомила, що монетизувати свій контент таким чином зможуть користувачі старше 18 років, які мають щонайменше 10 000 підписників та розмістили хоча б 25 твітів за останні 30 днів.

Вонг також виявила список категорій контенту, на який зможуть підписуватись учасники Super Follows: наприклад, «спорт» або «подкасти».

Очікується, що доступ до бонусного контенту та ексклюзивних твітів коштуватиме підписникам $4,99 на місяць. У Twitter поки що офіційно не коментують публікації Джейн Маньчун Вонг.

Раніше Twitter почав запускати функцію платних підписок. Це підписка не окремого автора контенту, а загалом платна версія соцмережі. Вона дає низку переваг, накшталт можливості змінювати колір та іконки програми, скасовувати відправку твітів, застосовувати режим читання тощо.

Крім того, Twitter запустила Tip Jar — функцію, яка дозволяє користувачам надсилати гроші безпосередньо творцям улюблених акаунтів.

Фото: cnn.com, twitter.com/wongmjane

ms.detector.media