ms.detector.media
MediaSapiens
04.06.2021 13:53
Twitter запустив функцію платних підписок у двох країнах
Twitter запустив функцію платних підписок у двох країнах
Twitter Blue коштує $2,88 у Канаді та $3,44 – в Австралії.

Соцмережа Twitter 3 червня запустила функцію платних підписок Twitter Blue у двох країнах – Австралії та Канаді. Про це пише BBC.

Додаткова послуга надає користувачам такі функції, як кнопка «скасувати твіт», закладки та режим читання.

Обмежений запуск призначений для «глибшого розуміння» того, що потрібно клієнтам. Безкоштовна версія платформи також залишиться доступною.

«Ми розробляємо та вдосконалюємо рішення, яке дасть людям, які користуються Twitter, більше того, що вони потребують: доступ до ексклюзивних функцій та пільг, які виведуть їх досвід використання Twitter на новий рівень», – зазначили в компанії.

Вартість Twitter Blue у перерахунку в долари США складає $2,88 у Канаді та $3,44 – в Австралії. Коли платні підписки стануть доступними для інших країх – поки що не оголошується.

Наприкінці травня стало відомо, що соцмережа Twitter почала тестувати платні підписки. Twitter Blue пропонує різнокольорові теми, які замінять стандартний синій колір у додатку на рожевий, пурпурний, зелений, оранжевий, чорний, червоний або фіолетовий. Крім того підписка дозволяє змінювати і колір іконки програми.

Фото: searchenginejournal.com

ms.detector.media