ms.detector.media
MediaSapiens
04.06.2021 09:30
Google дозволить рекламувати криптобіржі та криптогаманці. Раніше їх вважали «шахрайством»
Google дозволить рекламувати криптобіржі та криптогаманці. Раніше їх вважали «шахрайством»
Для розміщенння реклами в пошуку чи на YouTube потрібно буде пройти процедуру сертифікації.

Компанія Google дозволить розміщувати рекламу криптобіржам та компаніям, які пропонують гаманці для криптовалют. Про це повідомляє Bloomberg.

Google показуватиме рекламу в пошуку та на YouTube за умови проходження сертифікації. Для цього рекламодавці мають бути належним чином зареєстровані в Агентстві з боротьби з фінансовими злочинами США (FinCEN). Крім того, вони мають дотримуватися всіх юридичних вимог, місцевих та федеральних законів США, а їхні оголошенння мають повністю відповідати правилам Google, пише Bitcoin.com.

Google вносить зміни «для того, щоб краще відповідати існуючим нормам та вимогам FinCEN», повідомили в пресслужбі.

Рекламу криптогаманців та послуг з тарґетуванням на США зможуть розміщувати з 3 серпня 2021 року. Однак компанія не знімає заборону на рекламу первинних пропозицій монет і послуг (ICO), децентралізованого фінансування (DeFi), торгових протоколів, порад щодо інвестицій у криптовалюти.

У 2018 році компанії Google, Facebook і Twitter заборонили рекламу, повʼязану з криптовалютами. Їх називали фінансовими продуктами, які використовуються для введення користувачів в оману, або шахрайством.

Пізніше заборону частково скасували для окремих рекламодавців із США та Японії.

Раніше повідомлялось, що у США посилять податкове регулювання обігу криптовалют.

Фото: medium.com

ms.detector.media