ms.detector.media
MediaSapiens
03.06.2021 10:07
Трамп закрив свій блог на спеціальному сайті всього через місяць після запуску
Трамп закрив свій блог на спеціальному сайті всього через місяць після запуску
Ймовірно, він створить акаунт в одній із соцмереж.

Блог колишнього президента США Дональда Трампа «From the Desk of Donald J. Trump» («З робочого столу Дональда Трампа») назавжди прибрали зі спеціального сайту, який був створений для спілкування політика і бізнесмена з прихильниками. Про це пише CNBC.

У своєму блозі Трамп ділився думками і заявами після того, як його заблокували в соцмережах Facebook, Twitter та інших. Колишній президент США називав свою сторінку «місцем вільного спілкування», хоча вона і не передбачала можливості для відвідувачів залишати коментарі. Блог діяв з початку травня 2021-го і був видалений без пояснення причин.

«Він не буде відновлений. Це був лише допоміжний засіб для більш широких зусиль, які ми докладаємо і над якими ми працюємо», – повідомив старший помічник Трампа Джейсон Міллер у коментарі журналістам.

На уточнююче питання, чи не означає це, що акаунт Трампа з'явиться в одній із соцмереж, Міллер відповів: «Так, насправді, це так. Слідкуйте за оновленнями».

8 січня 2021 року Twitter назавжди заблокувала акаунт @RealDonaldTrump. Ця соціальна мережа була улюбленою у Трампа. В акаунті він не тільки робив офіційні заяви, а й часто висловлював «власні думки». До цього доступ до акаунту експрезидента США закрили Facebook, Instagram, Snapchat і Twitch через заклики, які призвели до штурму Капітолію на початку січня, внаслідок чого загинули люди.

Фото: time.com

ms.detector.media