ms.detector.media
MediaSapiens
31.05.2021 15:11
Apple перенесла запуск платних підписок на подкасти на червень
Apple перенесла запуск платних підписок на подкасти на червень
Запуск відкладено через технічні негаразди.

Компанія Apple відклала запуск своїх платих підписок на подкасти до червня. Про це пише The Verge із посиланням на пресреліз. Попередньо послугу планували запустити у травні.

Підписки на подкасти від Apple нададуть користувачам додаткові опції, як-то прослуховування без реклами або ранній доступ до нових випусків. У квітні Apple заявила, що підписка буде діяти в 170 країнах.

Нововведення довелось відкласти через технічні проблеми. Деякі творці контенту для Apple Podcasts нещодавно зіткнулися із неможливістю ввійти на портал та затримкою з доступом до нових серій. Apple заявила, що вже усунула «збої».

«Щоб гарантувати, що ми надаємо найкращий досвід для творців та слухачів, у червні з’являться підписки та канали Apple Podcasts. Протягом останніх тижнів деякі творці відчували затримки у доступності свого вмісту та доступі до Apple Podcasts Connect. Ми вирішили ці проблеми та закликаємо авторів, які стикаються з будь-якими проблемами, зв’язуватися з нами. Ми також почули слухачів та внесли корективи на основі їх відгуків із iOS 14.6, яка вийшла у понеділок. Найближчими тижнями ми запропонуємо додаткові вдосконалення бібліотеки», - йдеться у листі Apple.

Аби пропонувати підписки, творці контенту мають платити Apple. Якщо користувач оформить підписку на рік, Apple візьме з творця контенту 30%, якщо на довший період — творець платитиме лише 15%. Таким чином подкастерів стимулюють довше утримувати своїх підписників.

Фото: mashable.com

ms.detector.media