ms.detector.media
MediaSapiens
27.05.2021 18:00
У Viber з'явилась нова функція: користувачі зможуть надсилати фотографії та відео брендам
У Viber з'явилась нова функція: користувачі зможуть надсилати фотографії та відео брендам
Це має допомогти легше розв'язувати поточні питання, зокрема повідомляти про труднощі в процесі використання товару.

У Viber з'явилась нова функція: користувачі зможуть надсилати фотографії та відео брендам у додатку. Про це повідомляє пресслужба компанії Rakuten Viber в Україні.

Нова функція допоможе клієнтам легше розв'язувати поточні питання: наприклад, надсилати фото для аутентифікації або відео з описом труднощів, які виникли в процесі використання товару. Функція вже доступна для українців, які оновили додаток. Раніше у месенджері стала доступною також опція передачі різних типів файлів.

Крім цього, Viber оновив інтерфейс бізнес-чатів, додавши кнопки камери та галереї. Іконки знаходяться під клавіатурою, як і в приватних чатах.

Відтепер користувачі додатку можуть надсилати документи, відео і фотографії брендам у два способи:

Нова функція підтримує обмін найбільш поширеними типами фотографій (.jpg, .jpeg, .png, .bmp, .svg, .webp) та відео (.avi, .wmv, .mov, .mp4, .3gpp, 3gpp2, .asf, .mkv, .mp2ts, .webm). Розмір відеоматеріалів при надсиланні не повинен перевищувати 100 МБ, а GIF не повинен бути більше, ніж 24 МБ. При обміні фотографіями таких обмежень немає.

До того ж вага файлів, якими користувачі можуть ділитися з брендами у месенджері, збільшилась з 25 МБ до 200 МБ. Всі файли, якими діляться користувачі й компанії у месенджері, захищені шифруванням при передачі.

Раніше у Viber з'явилась можливість підключати до одного відеочату до 30 осіб.

Фото: пресслужба Rakuten Viber в Україні

ms.detector.media