ms.detector.media
Марина Довженко
26.05.2021 09:27
Кайдани й мішок без кота. Топ трешу в політичних токшоу 17—21 травня 2021 року
Кайдани й мішок без кота. Топ трешу в політичних токшоу 17—21 травня 2021 року
«Слуга народу» Олександр Качура приніс у студію токшоу кумедний реквізит.

Народний депутат України Олександр Качура під час обговорення підсумків двох років президентства Володимира Зеленського вийшов виступати з мішком (на щастя, без кота). В такий спосіб «слуга народу» нагадав, що українцям два роки тому казали, що вони голосують за кота в мішку. Далі нардеп витягнув величезні кайдани, які символізували залежність України від олігархів. І це ще не всі приклади трешу в політичних токшоу минулого тижня.

Віктора Ляшка ще не встигли призначити міністром охорони здоров’я, а він уже отримав від колишньої регіоналки Олени Бондаренко в ефірі токшоу «Пульс» на ютуб-каналі Медведчука Перший незалежний почесне звання «Доктор Смерть-2». Максим Степанов, якого Верховна Рада щойно відправила у відставку, Бондаренко подобався більше — вона бідкалась, що прем’єр Денис Шмигаль «отдает министров на съедение». Врешті Бондаренко оголосила, що в Україні «каждый второй — терпила» (бо терпить дії влади).

Коментуючи політику чинної влади у сфері охорони здоров’я, нардеп від «Опозиційної платформи — За життя» і прокурор часів Януковича Ренат Кузьмін сказав, що санітарно-епідеміологічну службу в Україні зруйнували, аби… збудувати на її місці американські біолабораторії, де працюють американські ж військові. Так-так, ті самі лабораторії, які, згідно з російськими і медведчуківськими фейками, створили коронавірус.

Хвилинка любові до Медведчука: соратник кума Путіна Віктор Чорний сказав, що голова політради «Опозиційної платформи — За життя» — «очень крутой человек, потому что Путин и Порошенко просят его решить вопросы, сами не могут».

Власник каналу «Наш» Євгеній Мураєв у токшоу «П’ятниця. Вечір» звинуватив Україну в тому, що саме вона спровокувала Росію до загарбання Криму та збройної агресії на Донбасі. І порадив рахуватися з Кремлем, аби більше такого не було.

А у «Праві на владу» на «1+1» посварилися Дмитро Гордон і колишній міністр економіки Тимофій Милованов. Першим почав Гордон, розкритикувавши Милованова і нагадавши, як той сам себе назвав дебілом. Ексміністр, який тепер працює радником глави Офісу президента Андрія Єрмака, обізвав Гордона «примером желтого журналиста», а той відповів: «я вас перекушу». Майстер погроз, який не раз обіцяв своїм критикам набити морду чи вирвати кадик, цього разу кусатися не став — після ефіру парочка помирилася.

Більше зразків розпачливого дискурсу українських токшоу читайте в огляді Олександра Круміна.

Фото: скріншот з YouTube

ms.detector.media