ms.detector.media
MediaSapiens
11.05.2021 15:35
Принц Гаррі та телеведуча Опра Вінфрі представлять документальний серіал про психічне здоров’я
Принц Гаррі та телеведуча Опра Вінфрі представлять документальний серіал про психічне здоров’я
Шоу має на меті розпочати розмову про проблеми, з якими стикаються люди із ментальними розладами.

Акторка, телеведуча Опра Вінфрі та принц Гаррі запускають новий телевізійний документальний серіал, в якому йтиметься про ментальне здоров’я людей. Серед героїв шоу — співачка Леді Гага, актор Глен Клоуз, баскетболісти ДеМар ДеРозан і Ленгстон Галлоуей, пише The Guardian.

У стрічці «Я, якого ти не можеш побачити», розповідатимуть історії відомих гостей та інших людей, які стосуються проблем психічного здоров’я та емоційного благополуччя. Телесеріал транслюватимуть на Apple TV + починаючи з 21 травня.

За словами Опри Вінфрі, серіал має на меті розпочати глобальну розмову про ментальні розлади та допомогти людям, які з ними стикаються, замінивши суспільний осуд на співчуття. 

Сам принц Гаррі також публічно розповів про власну боротьбу із психічними розладами та про смерть своєї матері, принцеси Діани, яка загинула в автокатастрофі в Парижі в 1997 році, коли йому було лише 12.

«Більшість із нас має емоційні травми, втрату чи горе. Це дуже особисте. Проте останній рік показав нам, що ми всі в цьому разом, і я сподіваюся, що серіал покаже, що наша сила у вразливості, емпатії та чесності», — заявив принц Гаррі.

Нагадаємо, британський принц Гаррі приєднався в якості уповноваженого до нової комісії Інститута Аспена з питань боротьби з дезінформацією. До комісії увійшли ще 14 уповноважених та три співголови, зокрема, журналістка Кеті Курік, президент громадської правозахисної організації Color of Change Рашад Робінсон та колишній директор Американського агентства з питань кібербезпеки та інфраструктури Кріс Кребс. Останній заявив, що комісія прагне мати «різноманітність точок зору» та ролей – «від обраних чиновників та громадських лідерів до наукових співробітників та керівників корпорацій».

Фото: flickr.com

ms.detector.media