ms.detector.media
Марина Довженко
06.05.2021 16:45
Юлії Мендель дорікнули, що вона не ходила на Прямий канал — моніторинг
Юлії Мендель дорікнули, що вона не ходила на Прямий канал — моніторинг
Пролунала також версія, що звернення прессекретарки президента — спроба відвернути від чогось увагу суспільства.

«Простенька, але безобідна. Всіх смішить, розважає», — таку характеристику дав уже колишній прессекретарці Володимира Зеленського Юлії Мендель народний депутат від «Європейської солідарності» Володимир Ар’єв в ефірі програми «Ехо України» на Прямому каналі. Звільнення Юлії Мендель стало першою темою у випуску токшоу. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 26—30 квітня 2021 року.

На думку ведучого програми Матвія Ганапольського, Мендель на посаді президентської прессекретарки мала би поводитись активніше, зокрема приходити на Прямий канал, адже, мовляв, свого каналу Офіс президента не має. Учасники програми оцінювали як роботу Мендель, так і її особисто. Колишній міністр соцполітики Андрій Рева цитував жарти про «недоречницю». Голова партії «Голос» Кіра Рудик припустила, що звільнення Юлії Мендель — це спроба влади відвернути увагу суспільства від чогось важливого.

Юлію Мендель і загалом комунікацію Офісу президента захищав народний депутат із фракції «Слуга народу» Павло  Фролов, нагадавши про рекордний пресмарафон Зеленського 2019 року та назвавши команду президента відкритою до журналістів.

Більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу минулого тижня читайте в матеріалі Ярослава Зубченка.

Фото: сайт президента України

 

ms.detector.media