ms.detector.media
MediaSapiens
06.05.2021 12:40
Принц Вільям та Кейт Мідлтон створили власний YouTube-канал
Принц Вільям та Кейт Мідлтон створили власний YouTube-канал
На каналі герцог і герцогиня Кембриджські вже підписалися понад 200 тисяч підписників.

Спадкоємці корони принц Вільям та його дружина Кейт створили власний YouTube-канал, окремий від королівської родини. На канал, який назвали  Герцог і герцогиня Кембриджські вже підписалося понад 200 тисяч підписників, пише abc.net.au.

Перше відео, яке пара оприлюднила на своєму каналі, виглядає ніби трейлер життя подружжя, адже складається з кадрів із різних подій, виступів. Наразі перший відеоролик подружжя набрав 1 123 490 переглядів.

Планується, що за допомогою YouTube-каналу Вільям та Кейт розповідатимуть про свою благодійну та дипломатичну діяльність, а також розповідатимуть людям про своє життя.

Раніше у Twitter, Instagram, Facebook та YouTube з’явилися офіційні акаунти королівської родини, які безпосередньо представляють королеву та всіх інших членів британської монархії. Однак тепер обліковий запис герцога та герцогині Кембриджських відокремлює їх як власний бренд, який стає все більш популярним. Пара також має власний акаунт у Twitter з 2,2 мільйонами підписників @KensingtonRoyal та власний  акаунт в Instagram з 12,7 мільйонами фоловерів.

Фото: скриншот з відео

ms.detector.media