ms.detector.media
MediaSapiens
30.04.2021 10:10
Apple вводить оновлення, яке прискорить пошук потрібних додатків в AppStore
Apple вводить оновлення, яке прискорить пошук потрібних додатків в AppStore
Під час введення пошукового запиту App Store спробує передбачити, що ви шукаєте і пропонуватиме вам слова, які звузять результати пошуку.

Компанія Apple додала нову функцію пошуку пропозицій App Store. Поки що нова функція доступна для користувачів США, Канади, Австралії та Великобританії, пізніше, ймовірно, до неї отримають доступ й користувачі інших країн. Відтепер, коли людина вводить пошуковий запит, App Store намагатиметься передбачити, що вона шукає, і пропонуватиме слова, які звузять результати пошуку та прискорять ваше «полювання» на конкретні типи програм. Про це пише The Verge.

Повідомляється, що використовувати пропозиції щодо пошуку досить просто. Наприклад, шукаючи додаток, який допоможе виготовити піцу, ви можете написати «піца» в поле пошуку App Store і побачити, як з’являються додаткові слова, такі як «maker», «game», «call», «калькулятор», або «замовлення». «Вибір однієї з цих пропозицій ще більше фільтрує результати, тому, вибираючи калькулятор, з’являться додатки для розрахунку правильного співвідношення інгредієнтів для тіста для піци», — пише The Verge.

Нагадаємо, невдовзі користувачі Apple Podcasts зможуть оформити підписку на кріейторів, подкасти яких слухають. Підписники зможуть слухати контент без реклами, а також першими матимуть доступ до нових епізодів. Функція підписок буде доступна користувачам із 170 країни. 

Фото: unsplash

ms.detector.media