ms.detector.media
MediaSapiens
30.04.2021 09:37
У США розробили додаток для пошуку загублених собак за формою носа
У США розробили додаток для пошуку загублених собак за формою носа
Безкоштовний додаток працює на Android та IOS.

Додаток для пошуку загублених собак запустила американська компанія з виробництва кормів для тварин Iams. Програма дозволяє людям ідентифікувати загублених тварин за допомогою аналізу форми їхнього носа, пише Укрінформ з посиланням на News Atlas.

Повідомляється, що після завантаженого додатку Biometric ID для iOS/Android користувачі мають додати чітке фото носа свого собаки та надати фізичний опис тварини. Усі ці дані об'єднуються у профіль, який завантажується на хмарний сервер.

У разі, якщо користувач додатку загубить собаку, інші користувачі програми отримають сповіщення про це. Вже тоді, коли хтось і користувачів додатку побачить собаку, яка відповідатиме опису загубленої, вони зможуть використати функцію сканування носа, аби переконатися, чи той це пес.

Зазначається, що програма NOSEiD поки повноцінно функціонує лише в місті Нешвілл, штат Теннессі, проте всі охочі можуть завантажити програму з App Store або Google Play. Коли програма стане доступною в їхньому місті, вони отримають сповіщення про це.

Фото: unsplash

ms.detector.media