ms.detector.media
MediaSapiens
28.04.2021 11:32
Через пустощі бобрів канадське місто Тембл-Рідж залишилося без інтернету
Через пустощі бобрів канадське місто Тембл-Рідж залишилося без інтернету
Через те, що бобри пошкодили інтернет-кабель, без мережі залишилося близько 900 користувачів.

Мешканці міста Тембл-Рідж, що у Канаді, на 12 годин залишилися без доступу до інтернету через витівки бобрів, які пошкодили мережевий кабель. Через пошкодження без доступу до мережі залишилися близько 900 користувачів інтернету, ще 60 клієнтів залишилися без доступу до телебачення. Про це пише BBC.

Як повідомили провайдери — компанія Телус, їхня команда виявила прилеглу греблю, де бобри вирили під землею поруч зі струмком тунель, щоб дістатися до кабелю, який закопаний під землею приблизно в 3 футах і захищений ізоляційної трубою товщиною 4,5 дюйма (11, 5 см).

Як пише BBC, бобер — національна тварина Канади з неоднозначною репутацією, адже тварини нерідко завдають шкоди. Наприклад, шкодять фермерам, знищуючи сільськогосподарські культури та дерева або ж перегризають мережеві дроти.

Нагадаємо, для покращення інтернет-зв’язку компанія Facebook прокладе два комунікаційні кабелі у Тихому океані разом із компанією Google. Кабелі Echo та Bifrost мають підвищити пропускну здатність інтернет-з’єднання між Північною Америкою та Азією.

Фото: unsplash

ms.detector.media