ms.detector.media
MediaSapiens
26.04.2021 17:40
Facebook додасть плеєр від Spotify у свою стрічку новин
Facebook додасть плеєр від Spotify у свою стрічку новин
Відтепер відтворювати музику та подкасти користувачі соцмережі зможуть прямо у фейсбуку.

Невдовзі у стрічці новин соціальної мережі Facebook з’явиться плеєр, який допоможе користувачам відтворювати музику та подкасти з Facebook. Зі Spotify користувачі зможуть ділитися у фейсбуку аудіозмістом. Спершу функція буде доступна на 27 ринках, включаючи США. Про це пише The Verge.

Повідомляється, що плеєр також з’являтиметься у спільних відео, у яких у фоновому режимі є музика. «Кнопка відтворення з’явиться після закінчення відео, де люди зможуть відтворити пісню», — йдеться у повідомленні.

Для людей, які не мають підписки на Spotify, звучатиме й реклама. Реклама надходитиме безпосередньо від Spotify, але Facebook отримуватиме «обмежені дані» про користувачів, які інтегрувалися в Spotify. Зокрема, дані про тип підписки та показники для оцінки ефективності міні-плеєра. 

Нагадаємо, музичний стрімінговий сервіс Spotify планує запустити підписки на подкасти. Попередньо відомо, що компанія не братиме плату за підписників від авторів контенту, а вартість підписки зможуть встановлювати самі власники подкастів.

Фото: unsplash

 

ms.detector.media