ms.detector.media
MediaSapiens
23.04.2021 15:55
Компанія Suros Capital планує видавати позики під заставу NFT
Компанія Suros Capital планує видавати позики під заставу NFT
Зберігатимуть закладені NFT у криптогаманці Suros Capital Ethereum Wallet.

Компанія із Великої Британії Suros Capital, яка займається короткостроковим кредитуванням та видає гроші під заставу дорогоцінних предметів, планує видавати позики під заставу NFT. Про це повідомляє РБК.

Наразі ж компанія видає позики під заставу картин, автомобілів тощо, відповідно, для всіх цих предметів  має власні сховища. Для того, аби зберігати закладені NFT, Suros Capital створила власний криптогаманець.

Повідомляється, що компанія готова видавати позики в розмірі від 20 тисяч фунтів ($ 27,7 тис) до 2 млн фунтів ($ 2,77 млн).

Нагадаємо, NFT — це криптографічний токен, який користується популярністю у художників і музикантів. Цифрові активи зберігаються в блокчейні.

Раніше «Телебачення Торонто» продало електронну версію мему «Жуй сраку!»  у вигляді NFT за $2500. Forbes продав свою обкладинку у вигляді NFT за $333 тис. Time виставив на аукціон три обкладинки із найважливішими запитаннями за всю історію журналу. Засновник Twitter продав свій перший допис у соцмережі за $2,9 млн.

Міністр юстиції України Денис Малюська виставив на онлайн-аукціон свою роботу – фотоколаж «the sea is temporarily unavailable». Витвір продається у вигляді NFT.

Також письменниця та художниця Джулія Моррісон вирішила продати приватні повідомлення зі свого інстаграму, які їй писав актор Армі Хаммер, як NFT.

Загалом продажі NFT-токенів перевищили $2 млрд в першому кварталі 2021-го.

Чому люди платять мільйони за запис у блокчейні – читайте тут.

Фото: unsplash

ms.detector.media