ms.detector.media
MediaSapiens
22.04.2021 12:54
Time випустить обкладинку із материками, що палають, аби привернути увагу до кліматичних змін на планеті
Time випустить обкладинку із материками, що палають, аби привернути увагу до кліматичних змін на планеті
Арт-інсталяцію для видання створила художниця Ред Хун Йи.

Журнал Time випустить номер, який присвячений кліматичним змінам та екологічним лихам. Для обкладинки номеру художниця Ред Хун Йи спеціально створила арт-інсталяцію у формі палаючих материків. Про це повідомляє Time.

Для створення інсталяції художниця використала 50 тисяч сірників, з яких і виклала карту світу розмірами 2,3 на 3 метри. Потім карту підпалили, аби показати, як пожежі внаслідок кліматичних змін знищують планету.

Автори обкладинки хотіли пояснити людям, що кліматична катастрофа може торкнутися кожного, в якій точці планети ви б не жили,

Повідомляється, що художниця розробила макет інсталяції на комп’ютері, вирізала лазером на дошці отвори для сірників, а потім вручну вставляла кожен сірник у витвір. Команда мисткині нанесла на дошку, на якій розмістили сірники, шари вогнезахисної фарби, щоб переконатися, що вогонь не спалить її повністю. Зелені сірники різної висоти, які розміщені на інсталяції, мали символізувати дерева.

Новий номер Time читачі побачать 26 квітня.

Нагадаємо, раніше журнал Time, який існує вже 98 років, виставив на аукціон три власні обкладинки у вигляді невзаємозамінного токена (NFT).

Фото: Time

ms.detector.media