ms.detector.media
MediaSapiens
20.04.2021 10:08
Facebook анонсувала запуск своєї версії Clubhouse
Facebook анонсувала запуск своєї версії Clubhouse
Так звані Live Audio Rooms мають з’явитися у Facebook за кілька місяців.

Компанія Facebook заявила про запуск своєї версії соцмережі Clubhouse, в якій все спілкування проходить за допомогою голосу. В найближчі місяці у фейсбуку з’являться Live Audio Rooms, де люди зможуть комунікувати за допомогою аудіочатів: слухати інших, брати участь у живих розмовах. Проте поки незрозуміло як соцмережа модеруватиме аудіоканали. Про це пише видання BBC.

Повідомляється, що Facebook плнаує додати й функцію Soundbites, за допомогою якої користувачі соцмережі зможуть створювати короткі аудіокліпи та ділитися ними. Планується, що спершу нова функція стане доступною для невеликої кількості осіб, проте як в Live Audio Rooms, так і на Soundbites користувачі зможуть заробляти гроші. 

«Аудіо легко вписується в наше насичене життя, дозволяє нам надихатися новими ідеями та спілкуватися з іншими однодумцями без тиску», — заявили у компанії Facebook.

Як пише BBC, фейсбук не вперше копіює функції конкурентів, адже раніше Цукерберга та Facebook вжк звинувачували у антиконкурентній поведінці й «адаптації функцій конкурентів» під себе. Йдеться про Instagram Reels, що схожий на TikTok; Instagram Stories, які схожі на функцію із мережі Snapchat.

Нагадаємо, Facebook впроваджує нову функцію, яка дозволить користувачам по всьому світу архівувати свої публікації та нотатки, які були створені у соцмережі, та передавати копію архіву у Google Docs, WordPress або Blogger. 

Фото: Facebook

ms.detector.media