ms.detector.media
MediaSapiens
19.04.2021 15:19
Українські лікарі, які роблять щеплення від коронавірусу, отримають доступ до безкоштовного мобільного інтернету
Українські лікарі, які роблять щеплення від коронавірусу, отримають доступ до безкоштовного мобільного інтернету
Послуги безоплатного мобільного інтернету надаватимуть оператори Vodafone, Київстар та lifecell.

Українські оператори мобільного зв’язку відтепер безкоштовно надаватимуть доступ до інтернету тим медикам, які проводять вакцинацію від COVID-19. Також безкоштовний інтернет отримають координатори, які залучені до організації кампанії з вакцинації. Про це повідомило Міністерство охорони здоров’я України.

«Під час імунізації медики вносять записи про щеплення пацієнтів до електронної системи охорони здоров’я. Часто мобільним бригадам з імунізації доводиться виїжджати у місця, де немає стаціонарного доступу до інтернету або зв’язку. Тому забезпечення потужним мобільним інтернетом є важливою підтримкою», — йдеться у повідомлення Міністерства.

За даними Міністерства, для проведення вакцинації проти COVID-19 в Україні залучено 270 мобільних бригад, працівники яких й отримали доступ до безкоштовних послуг інтернету.

Нагадаємо, в Україні 24 лютого розпочалася кампанія вакцинації проти коронавірусу. Першим щепився лікар-реаніматолог із Черкас — Євген Горенко. 

Як вже писав MediaSapiens, записатися на вакцинацію від COVID-19 можна за допомогою додатку «Дія» та через спеціальний сайт МОЗ. За один день — 1 березня, на вакцинацію від коронавірусу через портал «Дія», контакт-центр МОЗ, а також портал «Вакцинація від COVID-19» записалися понад 45 тисяч українців.

Фото: unsplash

ms.detector.media