ms.detector.media
MediaSapiens
13.04.2021 15:27
Віртуальна прогулянка. Google оцифрувала 16 національних парків України
Віртуальна прогулянка. Google оцифрувала 16 національних парків України
Подорож нацпарками можна здійснити за допомогою додатку Google Maps.

Google Україна оцифрувала 16 національних парків у 13 областях. Відтепер бажаючі можуть влаштувати собі онлайн-прогулянку та переглянути парки у форматі Street View. Реалізувати проєкт компанія Google змогла разом із Міністерством захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України. Про це у Google повідомили пресрелізом.

Повідомляється, що проєкт реалізували для того, аби стимулювати віртуальний і внутрішній туризм та покращити туристичну привабливість національних парків. «Відтепер кожен може зайти на Карти Google і здійснити віртуальні подорожі унікальними природними куточками України і в деталях розглянути неповторну природу нашої країни», — кажуть у Google.

Наразі у Google оцифрували такі парки:

Крім цього, у Google працюють над проєктом «Автентичні смаки України», який має на меті популяризувати та зберегти традиції приготування страв і напоїв. «На сайті представлена ​​гастрономічна карта, на якій можна вибрати регіон і здійснити віртуальну подорож унікальними смаками України. Крім того, тут можна знайти популярні страви з різних куточків нашої країни, з описом, фотографіями та рецептами від відомих полтавських галушок до гуцульського баноша. Також на сайті представлені віртуальні 3D-тури традиційними виноробнями, сироварнями та унікальними ресторанними залами регіонів України», — повідомляють у компанії.

Раніше компанія Google анонсувала оновлення для користувачів Android. За допомогою нової функції користувачі отримуватимуть сповіщення — «Дивись вгору!», «Стеж за своїм кроком» тощо. Таким чином компанія хоче подбати про безпеку своїх користувачів.

Фото: Google

ms.detector.media