ms.detector.media
MediaSapiens
08.04.2021 11:44
Додаток Signal тестує функцію проведення платежів криптовалютою
Додаток Signal тестує функцію проведення платежів криптовалютою
Нова опція поки доступна для користувачів із Великої Британії.

Мессенджер Signal розпочав тестування нової функцію додатку — проведення однорангових платежів криптовалютою. Можливість оплати криптовалютою доступна поки для користувачів Signal із Великої Британії. Для того, аби протестувати нову функцію, користувачам потрібно зареєструватися на MobileCoin та отримати доступ через бета-версію Signal. Про це пише Укрінформ з посиланням на The Verge.

Наразі функція оплати криптовалютою підтримує лише один гаманець — MobileCoin та супутню криптовалюту MOB. Гаманець MobileCoin пов’язують із генеральним директором Signal — Моксі Марлінспайком.

«Першим протоколом платежів, для якого ми додали підтримку, є платіжна мережа під назвою MobileCoin, яка має власну валюту — MOB та орієнтована на конфіденційність. Як завжди, наша мета — зберегти ваші дані у користувача, а не у нас. Дизайн MobileCoin передбачає, що Signal не має доступу до вашого грошового балансу та повної історії транзакцій», — зазначають у Signal.

Раніше MediaSapiens повідомляв, що за даними досліджень додаток Signal є одним із найбезпечніших та на ряду із додатками Skype, Microsoft Teams, Google Classroom, Clubhouse, Netflix, найменше збирає дані своїх користувачів та надає їх третім особам.

Фото: ru.secnews.gr

ms.detector.media