ms.detector.media
MediaSapiens
06.04.2021 16:45
Запаковану класичну гру Super Mario Bros. продали на аукціоні за понад 600 тисяч доларів
Запаковану класичну гру Super Mario Bros. продали на аукціоні за понад 600 тисяч доларів
Це четверта версія випущеної Super Mario Bros. гри, реліз якої відбувся у 1986 році.

На аукціоні Heritage Auctions, який відбувся у п’ятницю, 2 квітня, за рекордну суму продали копію класичної гри Super Mario Bros. для NES. Покупець заплатив за гру $ 660 000, що перевищує рекорд «найдорожчої гри в історії» аж у чотири рази. Про це пише Liga Tech.

Повідомляється, що продали запаковану копію Super Mario Bros., реліз для консолі якої відбувся в 1986 році. «Це не тільки найкраща запечатана в пластиці копія з перфорованим картонним конвертом, яку ми коли-небудь пропонували з усіх чорних коробок, але і найстаріша запечатана копія Super Mario Bros., яку ми коли-небудь мали можливість запропонувати», — кажуть організатори аукціону.

Раніше примірники Super Mario Bros. вже продавали на аукціонах. Тоді продає цієї гри також бив рекорди. Наприклад, у листопаді минулого року примірник Super Mario Bros. 3 продали за $ 156 000, а перед тим, за американську версію гри покупець сплатив $ 114 000.

Нагадаємо, раніше керівник Twitter Джек Дорсі продав свій перший твіт за 2,9 мільйона доларів. Також журнал Time, який існує вже 98 років, виставив на аукціон три власні обкладинки у вигляді невзаємозамінного токена (NFT).

Фото: 3dnews

ms.detector.media