ms.detector.media
MediaSapiens
05.04.2021 11:45
У мережу «злили» номер телефону засновника Facebook Марка Цукерберга
У мережу «злили» номер телефону засновника Facebook Марка Цукерберга
Номер Цукерберга опинився в інтернеті через злив даних 533 мільйонів користувачів фейсбуку.

За даними експерта з кібербезпеки Synack Дейва Уокера, у мережі з’явилися дані засновника компанії Facebook Марка Цукерберга. Зокрема, у доступі є номер його телефону, інформація про шлюб, дату народження, місцезнаходження. Дані Цукерберга потрапили в мережу під час «зливу» даних  533 мільйонів користувачів фейсбуку. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Business Insider.

Також через «злив» в інтернеті виявилися й дані інших співзасновників компанії Facebook — Кріса Х’юза та Дастіна Московіца.

Нагадаємо, на хакерському форумі у вільний доступ виклали особисті дані більш ніж 533 млн користувачів Facebook, в тому числі номери телефонів, біографічні дані та адреси електронної пошти. 

Найбільше від «зливу» даних постраждали користувачі зі США (більше 32 млн), Великої Британії (11 млн) і Індії (6 млн). В цілому витік торкнувся користувачів зі 106 країн. Як пише Укрінформ, фейсбук наразі спростовує інформацію про витік даних, заявивши, що йдеться про дані, про витік яких уже було відомо у 2019 році.

Фото: Flickr

ms.detector.media