ms.detector.media
MediaSapiens
02.04.2021 13:06
«Нумо щепитися». Facebook створив нові рамки для аватарок на підтримку вакцинації
«Нумо щепитися». Facebook створив нові рамки для аватарок на підтримку вакцинації
За допомогою рамки користувачі соцмережі можуть висловити свою позицію стосовно вакцинації проти коронавірусу.

Соціальна мережа Facebook створила нову рамку, за допомогою якої користувачі можуть висловити свою підтримку вакцинації проти COVID-19. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Adweek.

На рамці розмістили написи «Let's get vaccinated», що перекладається як «Нумо щепитися», «I got my COVID-19 vaccine», тобто «Я вже зробив щеплення проти COVID-19».

Нагадаємо, раніше фейсбук повідомляв, що для популяризації вакцинації проти коронавірусу розпочинає глобальну кампанію з інформування про безпечність щеплень. У соцмережі до перевірених дописів про вакцинацію додаватимуть спеціальну позначку. Також маркуватимуть дописи в яких йтиметься про те, що вакцини проходять перевірку на ефективність та безпеку. Також компанія Facebook видалила 12 мільйонів фейкових повідомлень, які стосувалися пандемії COVID-19 та вакцинації. Фейки видаляють за допомогою систем штучного інтелекту. 

Також соцмережа тимчасово заблокувала сторінку президента Венесуели Ніколаса Мадуро за поширення дезінформації про COVID-19. Політик просував засіб, який нібито може вилікувати коронавірусну хворобу, хоча доказів цього немає

Фото: adweek.com

ms.detector.media