ms.detector.media
MediaSapiens
28.03.2021 10:44
Із Instagram зникли сторінки малолітніх блогерів Мілани та Павла, які потрапили у скандал через «роман»
Із Instagram зникли сторінки малолітніх блогерів Мілани та Павла, які потрапили у скандал через «роман»
Хто і з яких причин видалив акаунти – наразі невідомо.

Із соціальної мережі Instagram зникли сторінки 8-річної блогерки та моделі Мілани Маханець та її друга, 13-річного блогера Паші Пая. Діти потрапили до скандалу, коли оголосили в соцмережі про «роман».

Акаунт Мілани instagram.com/milamaxanets більше недоступний, акаунт Павла instagram.com/pasha_pai - також. Замість них з'являється повідомлення, що «На жаль, ця сторінка недоступна. Можливо, ви скористалися недійсним посиланням або сторінка була видалена». 

В Instagram у Мілани 525 тисяч підписників, а в Павла – 54 тисячі. Зазначимо, що до скандалу з їхніми стосунками на сторінці дівчинки було близько 480 тисяч підписників, на сторінці Павла – 34 тисячі. Хто і з яких причин видалив акаунти – наразі невідомо.

Раніше акаунти блогерів видалила соцмережа Likee. У Мілани там було 6,7 млн підписників, у Павла – 600 тисяч. У сторіз в Instagram обидва блогери повідомляли, що в них є й інші акаунти в Likee.

Раніше Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба звернувся до правоохоронців з проханням розслідувати публікації у соцмережах про нібито стосунки юних блогерів. В Instagram діти розміщували дописи та сторіз, на яких вони обіймаються, цілуються та навіть сплять в одному ліжку.

Мама дівчинки заявляла у коментарях ЗМІ, що між дітьми — справжнє кохання, і їх ніхто не змушує зображати стосунки. Після того як її викликали на допит, жінка заявила, що роман «постановочний». Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301 ККУ (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Фото: сторінка Мілани Маханець в Instagram 

ms.detector.media