ms.detector.media
MediaSapiens
26.03.2021 10:53
Facebook створює платформу для адаптації ув’язнених
Facebook створює платформу для адаптації ув’язнених
Додаток має допомогти людям адаптуватися після повернення із в’язниці.

Facebook створює новий додаток для людей, які виходять із в’язниці. Застосунок The Re-Entry повинен допомогти звільненим знову адаптуватися у суспільстві. Користувачів фейсбуку вже просили протестувати додаток й написати відгук про його якість та доцільність. Про це повідомляє Укрінформ х посиланням на Bloomberg.

Новий додаток вже почали рекламувати. Інформація про нього з’явилася у стрічці деяких користувачів інстаграму, який також належить компанії Facebook. Однак наразі рекламу застосунка приховали, адже він призначався лише для внутрішнього користування, а користувачі побачили рекламу через технічний збій.

Ідею створення додатку у компанії пояснили так: «Ми вивчаємо різні способи допомогти вирішити проблеми, з якими стикаються представники маргіналізованих спільнот в наших програмах», — повідомили у Facebook.

Нагадаємо, в Україні з’явиться своя версія програми з цифрової грамотності «Get Digital». Її запустять компанія Facebook та ГО «Ла Страда-Україна» у рамках тижня цифрової грамотності. Програму створюють для того, щоб надати школам та сім’ям в Україні інструменти створення безпечних цифрових спільнот.

Фото: Flickr.com

ms.detector.media