ms.detector.media
MediaSapiens
22.03.2021 13:40
Сумська область потрапила до червоної зони. Це вже сьомий регіон у червоній зоні
Сумська область потрапила до червоної зони. Це вже сьомий регіон у червоній зоні
Відтепер обмеження червоної зони діють у місті Києві, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Одеській, Житомирській областях.

Відсьогодні, 22 березня, у червону зону карантину, де діють жорсткі обмеження, потрапила Сумська область. Крім цього, обмеження червоної зони діють у місті Києві, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій, Одеській, Житомирській областях. Про це повідомляють на сайті МОЗ.

Ще 11 областей України знаходяться у помаранчевій зоні: Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області.

Через різке зростання кількості хворих на коронавірус на Миколаївщині, із 24 березня влада області вирішила самостійно запровадити обмеження червоної зони.

Нагадаємо, у червоній зоні заборонена:

Також тепер глядачі не можуть бути присутніми на спортивних змаганнях, заклади харчування працюватимуть лише навинос. Натомість громадський транспорт курсуватиме у звичному режимі, однак місця в салоні можуть бути заповнені лише на 50%. Крім цього, у Києві працюватимуть дитячі садочки, а учні шкіл після завершення весняних канікул навчатимуться дистанційно.

Як вже писав MediaSapiens, червона зона передбачає жорсткі карантинні обмеження. Її встановлюють на території регіону у разі наявності двох та більше ознак протягом трьох днів поспіль:

Фото: КМДА

ms.detector.media