ms.detector.media
MediaSapiens
19.03.2021 12:48
Instagram розробляє версію додатка для дітей молодше 13 років
Instagram розробляє версію додатка для дітей молодше 13 років
Раніше соцмережа заявила, що користуватися Instagram можуть тільки люди старші цього віку

Instagram планує створити версію популярного додатку для обміну фотографіями, яким зможуть користуватися діти у віці до 13 років,  про це повідомляє BuzzFeed News із посиланням на внітрішнє повідомлення компанії.

«Я з радістю повідомляю, що ми визначили роботу з молоддю пріоритетом для Instagram і додали її до нашого списку майбутніх пріоритетів №1», - написав Вішал Шах, віце-президент компанії Instagram. «Ми будуватимемо …версію Instagram, яка дозволить людям у віці 13 років безпечно використовувати Instagram».

Серед керівників нового проєкту - Павні Діванджі, яка раніше працювала в Google, де вона керувала продуктами, орієнтованими на дітей, серед яких YouTube Kids. Поки що не відомо, коли саме з’явиться новий продукт.

Поівдомлення з’явилося через два дні після того, як Instagram заявив, що йому потрібно зробити більше для захисту своїх наймолодших користувачів.  Серед оновлення, які вже ввів nstagram – обмеження спілкування підблітків та дорослих. Такожє діюча політика Instagram забороняє дітям до 13 років користуватися соцмережею.

Фото: buzzfeednews.com 

ms.detector.media