ms.detector.media
MediaSapiens
18.03.2021 14:55
Facebook запускає інформаційну кампанію про користь вакцинації проти коронавірусу
Facebook запускає інформаційну кампанію про користь вакцинації проти коронавірусу
Відтепер до повідомлень у соцмережі про вакцини, які надходитимуть від Всесвітньої організації охорони здоров‘я, додаватимуть спеціальну позначку.

Для популяризації вакцинації проти коронавірусу, Facebook розпочинає глобальну кампанію з інформування про безпечність щеплень. У соцмережі до перевірених дописів про вакцинацію додаватимуть спеціальну позначку. Також маркуватимуть дописи в яких йтиметься про те, що вакцини проходять перевірку на ефективність та безпеку. Про це пише видання Голос Америки з посиланням на заяву Марка Цукерберга.

«Сьогодні ми розпочинаємо глобальну кампанію, щоб допомогти 50 мільйонам людей на крок наблизитись до отримання вакцини від COVID-19», — написав Марк Цукерберг.

Також Facebook планує розробити інструмент, який допомагатиме людям знаходити інформацію про те, де вони можуть отримати щеплення. Планується, що інформація буде доступна 71 мовою.

Нагадаємо, Facebook в найближчі місяці запускає нову платформу для публікації, яка дозволяє письменникам і журналістам монетизувати свій контент за допомогою інформаційних бюлетенів. Вони будуть поширюватися за підпискою через електронну пошту. 

Фото: Flickr.com

ms.detector.media