ms.detector.media
MediaSapiens
12.03.2021 14:32
Netflix розпочав боротьбу із користувачами, які використовують акаунти іншої людини
Netflix розпочав боротьбу із користувачами, які використовують акаунти іншої людини
Йдеться про людей, які не створюють власного акаунту, а користуються сервісом за допомогою паролів своїх знайомих.

Платформа Netflix розпочала надсилати листи окремим користувачам із проханням зареєструвати власний акаунт, а не користуватися акаунтом іншої людини. Про це пише видання Meduza з посиланням на The Streamable.

«Якщо ви не живете з власником цього облікового запису, вам знадобиться власна обліковий запис, щоб продовжити перегляд», — повідомляє користувачів Netflix. Натомість Netflix просить користувача підтвердити наявність облікового запису за допомогою електронної пошти чи текстового коду. Якщо ж підтвердити наявність акаунту неможливо, людину просять створити новий обліковий запис та використати безкоштовний 30-денний період.

У Netflix наголошують, що таким чином хочуть перевірити, чи всі люди, які користуються послугами платформи, мають на це право.

Відзначимо, станом на початок 2021 року кількість підписників платформи становила близько 200 мільйонів осіб. Однак за правилами платформи, власник облікового запису може використовувати його лише разом з членами своєї сім'ї.

Нагадаємо, на одному з хакерських форумів на початку лютого 2021 року виклали 3,27 млрд унікальних пар викрадених логінів та паролів. У базі, яку виклали хакери, є логіни та паролі від облікових записів Netflix, Gmail, Hotmail, Yahoo, LinkedIn та інших.

Фото: Flickr.com

ms.detector.media