ms.detector.media
MediaSapiens
10.03.2021 17:10
Франція не планує розгортати на своїй території виробництво російської вакцини проти COVID-19
Франція не планує розгортати на своїй території виробництво російської вакцини проти COVID-19
Заяву голови Російського фонду прямих інвестицій про домовленості розгорнути виробництво заперечив французький уряд.

На території Франції наразі не планують розгортати виробництво російської вакцини проти коронавірусу Sputnik V. Про те, що на території Франції виготовлятимуть російську вакцину раніше заявляв голова Російського фонду прямих інвестицій. Тоді ж повідомлялося, що Росія має домовленості на створення виробництва вакцини й в Італії, Іспанії, Німеччині. Про це повідомляє Reuters.

Однак у Франції заявляють, що наразі не укладали жодних контрактів із виробниками російської вакцини на виробництво Sputnik V.

«Наскільки ми знаємо, жодного контракту на виробництво вакцини Sputnik V компанія у Франції не уклала», — заявив речник заступника міністра економіки Франції з питань промисловості.

Наразі ж у Франції є три зареєстровані вакцини проти COVID - 19: Pfizer/BioNTech, Moderna і AstraZeneca.

Нагадаємо, раніше в Європейському агентстві з лікарських засобів (EMA) застерегли національні уряди країн ЄС від схваленням російської вакцини проти коронавірусу «Супутник V» для екстреного використання, порівнявши з російською рулеткою. Також повідомлялося, що у Європі розпочали досліджувати російську вакцину «Спутник V».

Фото: flickr.com

ms.detector.media