ms.detector.media
MediaSapiens
02.03.2021 13:42
Зеленський на Донбасі вакцинувався проти коронавірусу препаратом Covishield — фото
Зеленський на Донбасі вакцинувався проти коронавірусу препаратом Covishield — фото
Президент радить українцям записуватися в чергу на щеплення через додаток «Дія»

Сьогодні, 2 березня, президент Володимир Зеленський повідомив, що вакцинувався проти коронавірусу. Про це він написав у своєму Instagram і прикріпив фотодоказ. 

«Лікарів і військових уже вакцинують. Усіх інших закликаю записатися в чергу в «Дії». Боятися нічого, подаю особистий приклад», - йдеться в інстаграмі президента.

Зараз Зеленський знаходиться із візитом на Донбасі.  У своєму Twitter він додав, що вакцинувався на передовій із українськими військовослужбовцями як головнокомандувач.

«Та сама Oxford/AstraZeneca (Covishield) із Індії, яка була доставлена першою до України, і яку отримали мільйони людей у всьому світі. Вакцина дасть змогу нам знову жити без обмежень», — зазначив Зеленський.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Зеленський став другим високопосадовцем в Україні, який публічно вакцинувався від COVID-19, Першим це зробив у прямому ефірі міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Як відомо, у листопаді 2020 року Зеленський перехворів на коронавірус. Він лікувався у державній «Феофанії». 

Україна закупила вакцину AstraZeneca індійського виробництва, яка випускається на потужностях Serum Institute (Індія) з торговельною назвою CovieSheld.

Раніше MediaSapiens писав, як записатися онлайн на вакцинацію від коронавірусу через додаток «Дія» та кому це потрібно робити.

Також ми писали, що в Україні запрацював сайт МОЗ, через який з 1 березня можна буде записатися на безоплатну вакцинацію проти COVID-19. 

Фото: twitter.com/ZelenskyyUa

ms.detector.media