ms.detector.media
MediaSapiens
24.02.2021 16:37
Вчителька, яка створювала реп-уроки з біології, звільнилася з роботи через цькування
Вчителька, яка створювала реп-уроки з біології, звільнилася з роботи через цькування
Вона розповіла, що пішла зі школи, бо не витримала тиску з боку колег та адміністрації школи.

Креативні підходи вчительки почали висміювати колеги та адміністрації школи, через що вчителька біології Ольга Халепа звільнилася з роботи. Про це повідомив телеканал Simon.

«Весь час блокували всі мої починання, всі мої проєкти — повний ігнор. Це було просто страшне пекло, чесно кажучи, в результаті якого я сама собі сказала "Оля, досить. Невже ти гідна того? Невже ті стоси грамот, дипломів і медалей гідні того, щоб над тобою знущалися?», — розповіла вчителька.

До вересня 2020 року вчителька біології Ольга Халепа навчала учнів 5-8 класів Яколівського ліцею, що на Харківщині. Під час карантину й вимушеного переходу на дистанційне навчання, жінка почала записувати реп-уроки на різні теми зі свого предмету. Вчителька римувала різні наукові терміни, ставила текст на музику, знімала відео на власний телефон та сама монтувала ролики.

23 лютого на каналі вчительки опублікували кліп «Воїни освіти», який жінка присвятила «всім чудовим творчим, креативним колегам України, які живуть школою, які поважають один одного та підтримують».

Раніше MediaSapiens писав про те, як вчителька біології на карантині почала записувати реп-уроки для своїх учнів.

Фото: фейсбук-сторінка Ольги Халепи 

ms.detector.media