ms.detector.media
MediaSapiens
24.02.2021 12:37
«Подбайте про приватність». У «Дія.Бізнес» створили новий інструмент для підприємців
«Подбайте про приватність». У «Дія.Бізнес» створили новий інструмент для підприємців
Новостворений інструмент допомагатиме підприємцям зрозуміти, чи не порушують вони законодавство України у сфері захисту персональних даних.

Інструмент toolkit доступний на порталі «Дія.Бізнес» та розроблений у формі тесту. Інструмент може бути корисним для представників малого та середнього бізнесу, і фахівців із правового консалтингу. 

Про це повідомили на сайті Міністерства цифрової трансформації.

«Toolkit підкаже підприємцям, як покращити роботу у сфері захисту персональних даних у вашій організації, будувати міцні та довірливі взаємини з клієнтами, державою та бізнес-партнерами», — йдеться у повідомленні. 

Для того, аби скористатися інструментом, представникам бізнесу необхідно:

На основі отриманих відповідей для підприємців сформують конкретний список рекомендацій, як покращити роботу бізнесу у сфері персональних даних. 

За словами заступниці Міністра цифрової трансформації Людмили Рябчинської, понад 70% компаній одержали додатковий прибуток, кращу ефективність та інвестиційну привабливість від посилення захисту приватності.

«Тому подбати про приватність, а також гарантувати захист буде конкурентною перевагою. Це допоможе посилити довіру людей до бізнесу, який працює з персональним даними клієнтів», — пояснила вона.

Раніше повідомлялося, що у квітні на Diia Summit запустять низку нових цифрових продуктів в «Дії», зокрема, Дію ID та електронний лікарняний. Також у січні цього року Мінцифри створило серіал для держслужбовців «Основи кібергігієни».

Фото: Міністерство цифрової трансформації

ms.detector.media