ms.detector.media
MediaSapiens
03.02.2021 16:40
Видалили публікацію в Instagram випадково? Тепер її можна відновити
Видалили публікацію в Instagram випадково? Тепер її можна відновити
Функція відновлення стертих дописів та історій перед їх остаточним видаленням доступна користувачам після оновлення додатку

Компанія Instagram представила нову функцію для користувачів соцмережі - Recently Deleted ( «Нещодавно видалені»), яка дозволить захистити облікові записи від викрадення і відновити видалені публікації та історії (stories) перед їх остаточним зникненням. Про це Instagram повідомила на своєму офіційному сайті. 

Відтепер всі видалені фото, відео, історії, трансляції та відеозаписи IGTV потраплятимуть в папку «Нещодавно видалені». Вона знаходиться в розділі «Налаштування» в пункті «Обліковий запис». Вміст папки є недоступним для інших користувачів Instagram та буде видалений автоматично через місяць.  

При цьому stories будуть доступні для відновлення протягом однієї доби, а будь-який інший видалений контент зберігатиметься 30 днів. Також розробники посилили заходи безпеки, які ускладнюють видалення дописів при зламі акаунту. Тепер для повного видалення публікації необхідно буде пройти додаткову верифікацію. 

«Починаючи з сьогоднішнього дня, ми будемо просити користувачів спочатку підтверджувати, що вони є законними власниками облікового запису, при остаточному видаленні записів або відновленні вмісту з “Нещодавно видалених"», - йдеться в повідомленні.  

Для підтвердження прав на акаунт у користувача можуть попросити надіслати в Instagram копію документа, що посвідчує особу. У довідковому центрі зазначають, що в більшості випадків буде принаймні дві спроби, щоб надати документ. Під час перевірки можна тимчасово втратити доступ до облікового запису. Якщо користувач вирішить не підтверджувати свою особу, поширення вмісту або вхід до даного облікового запису можуть бути обмежені. Також Instagram залишає за собою право вимкнути обліковий запис і видалити його дані. 

Раніше Mediasapiens розповідав, як повернути собі Instagram-акаунт, який зламали.

Фото: Instagram

ms.detector.media