ms.detector.media
MediaSapiens
28.01.2021 17:52
Telegram дозволить перенести історію листування з інших месенджерів, у тому числі й з WhatsApp
Telegram дозволить перенести історію листування з інших месенджерів, у тому числі й з WhatsApp
Розробники додали в месенджер кілька нових функцій.

Нове оновлення месенджера Telegram 7.4 для iOS дозволяє користувачам перенести свою історію листування з інших сервісів, зокрема з месенджера WhatsApp. Про це з посиланням на Telegram повідомляє видання Liga.Tech.

«Тепер можна перенести в Telegram історію листування з інших додатків - наприклад, з WhatsApp, Line або KakaoTalk», - йдеться в описі оновлення.

Крім того, розробники додали в месенджер кілька інших нових функцій. Наприклад,  відтепер користувачі зможуть видаляти групи, створені ними для всіх учасників, а також секретні чати зі списку чатів і історію дзвінків. Також в голосових чатах з'явилася функція регулювання гучності для окремих учасників.

Серед іншого у месенджері з'явиться можливість поскаржитися на групи або канали, які видають себе за офіційні представництва відомих людей або організацій. 

Нагадаємо, найпопулярніший месенджер у світі WhatsApp, число користувачів якого в жовтні 2020-го сягнуло двох мільярдів, на початку січня заявив про оновлення політики конфіденційності та умови надання послуг. Якщо користувач не згоден з новими правилами, він міг втратити доступ до месенджера з 8 лютого. Правило, по суті, єдине: зголоситися на те, щоб WhatsApp надавав дані своїх користувачів Facebook.

Зміни спричинили хвилю незадоволення, а месенджери-конкуренти Signal і Telegram заявили про збільшення кількості користувачів через відмову користувачів від WhatsApp. 

16 cічня месенджер WhatsApp відтермінував оновлення правил конфіденційності. Початок дії оновленої угоди користувача відкладено з 8 лютого до 15 травня.

Фото: BBC

ms.detector.media