ms.detector.media
MediaSapiens
21.01.2021 10:42
Джо Байден отримав доступ до офіційного акаунту президента США у Twitter
Джо Байден отримав доступ до офіційного акаунту президента США у Twitter
Президент США отримав офіційний акаунт у Twitter без підписників. Зараз у Байдена вже 4,8 млн підписників.

Новообраний президент США Джо Байден опублікував перший допис у твіттер-акаунті @POTUS (абревіатура від President Of The United States). 

«Коли справа доходить до подолання криз, з якими ми стикаємося, не можна втрачати час. Ось чому сьогодні я прямую в Овальний кабінет, де відразу приступлю до роботи, схвалюючи рішучі дії і надаючи негайну допомогу американським сім'ям», - написав Байден.

There is no time to waste when it comes to tackling the crises we face. That's why today, I am heading to the Oval Office to get right to work delivering bold action and immediate relief for American families.

— President Biden (@POTUS) January 20, 2021

Також доступ до свого акаунту у Twitter отримала віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка разом з Байденом склала присягу.

It's an honor to be your Vice President. pic.twitter.com/iM3BxJzz6E

— Vice President Kamala Harris (@VP) January 20, 2021

Президент США отримав офіційний акаунт у Twitter без підписників. Зараз Байдена вже 4,8 млн підписників.

Нагадаємо, у грудні стало відомо, що соціальна мережа Twitter не передаватиме обраному президенту США Джо Байдену існуючих передплатників офіційного акаунту президента @POTUS і офіційного акаунту Білого дому @WhiteHouse. 

Команда Байдена також не отримає існуючих передплатників офіційних акаунтів першої леді @FLOTUS та прессекретаря Білого дому @PressSec.

Фото: Reuters

ms.detector.media