ms.detector.media
MediaSapiens
11.01.2021 16:49
Дональда Трампа вирізали з фільму «Один вдома 2». У соцмережах вже придумали, ким його замінити
Дональда Трампа вирізали з фільму «Один вдома 2». У соцмережах вже придумали, ким його замінити
Трампа пропонують замінити на Кіану Рівза, Джо Байдена та на Майкла Джексона.

Фанати фільмів «Один вдома» з Маколеєм Калкіним попросили прибрати камео Дональда Трампа з другої частини фільму після штурму Капітолію і бану в соцмережах.

Інші фанати перетворили чинного президента США в невидимку, а його репліки просто вирізали. У підсумку герой Кевін розмовляє з повітрям - виглядає дивно, але багатьох цілком влаштувало.

Після цього в соціальних мережах поширився флешмоб, де фанати замість Дональда Трампа почали пропонувати своїх кандидатів для цієї сцени. Серед них - актор Кіану Рівз, обраний президент США Джо Байден, співак Майкл Джексон та інші.

due to popular request I have removed trump from home alone pic.twitter.com/HoTA2csMl4

— ᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟᅟ (@maxschramp) January 9, 2021

I fixed it. pic.twitter.com/Y2S4t8CE8D

— Dan Leite (@Dan_Leite11) January 10, 2021

Oh I just found out trump was edited in because this was the original scene... pic.twitter.com/lCS6hZ08mC

— Ryph McBacon (@RyphMcbacon) January 9, 2021

Дія фільму «Один вдома 2» відбувається в Нью-Йорку. Головний герой, хлопчик на ім'я Кевін, заселився в «Плазу», один з найзнаменитіших готелів міста. Тоді «Плаза» ще належала Дональду Трампу.

Трамп дав дозвіл на проведення зйомок у «Плазі», тільки якщо сам з'явиться в картині. Режисер Кріс Коламбус погодився. У фільмі Кевін зустрічає Трампа і питає, як пройти в лобі.  За сюжетом фільму, мільярдер підказує дорогу хлопчикові, який намагається знайти лобі готелю «Плаза», і проводжає його здивованим поглядом. Сцена сподобалася фокус-групі, тому Коламбус залишив її у фінальній версії.

Нагадаємо, соцмережа Twitter назавжди заблокувала акаунт президента США Дональда Трампа, який мав 88 млн підписників. 

Як відомо, 6 січня Конгрес США повинен був офіційно порахувати голоси виборників, які б засвідчили перемогу Джо Байдена (306 голосів за Байдена проти 232 за Трампа).

Зазвичай це формальність, оскільки вже відомо, як проголосували виборники у кожному штаті. Але цього разу, після чергової заяви чинного президента США Дональда Трампа про те, що він не визнає результати виборів, натовп прорвався в будівлю Капітолія, де засідали обидві палати Конгресу, та зірвав процедуру підрахування голосів.

Внаслідок зіткнень із правоохоронцями загинуло 5 людей (серед них один поліцейський), понад 50 осіб було затримано, поліція та Національна гвардія застосували сльозогінний газ.

Після того як мітингарів вивели з будівлі, засідання продовжилось: через 14 годин після початку процедури підрахунку голосів обидві палати Конгресу підтвердили обрання Джо Байдена 46-м президентом США.

Після нападу на Конгрес Дональд Трамп був заблокований майже в усіх популярних соцмережах за «неодноразове порушення правил спільнот». Таке рішення прийняли Twitter, Instagram Facebook, Snapchat. У Twitter президент спочатку був заблокований лише на 12 годин.

Фото: Medialeaks

ms.detector.media