ms.detector.media
MediaSapiens
05.01.2021 11:29
Перший пішов. Працівники Google створили профспілку для захисту своїх прав
Перший пішов. Працівники Google створили профспілку для захисту своїх прав
Це перша профспілка серед працівників технологічних компаній. Високі зарплати і численні бонуси стримували профспілковий рух в IT-корпораціях.

Понад 200 співробітники компанії Google Alphabet Inc створити профспілку для захисту своїх прав та дотримання етичних норм ведення бізнесу. Про це повідомляє Reuters. 

За даними видання, це перша профспілка серед працівників технологічних компаній. Високі зарплати і численні бонуси стримували профспілковий рух в IT- корпораціях. 

Лідери об’єднання вже заявили, що члени організації будуть платити внески, які підуть на супутні витрати, юридичну підтримку та зарплати у випадку страйків. Окрім того, діяльність профспілки буде спрямована на захист прав робітників, справедливу оплату праці та боротьбу із дискримінацією. 

Наразі профспілка має на меті розбудовувати свою організацію та доєднатись до Об’єднання працівників зв’язку США. 

Створення об’єднання співробітників компанії відбувається на тлі виступів окремих працівників щодо умов роботи в Google. 

Нагадаємо, компанія Google дозволить своїм працівникам працювати з дому до вересня 2021 року. Раніше в компанії планували повернутись до роботи в офісі в липні 2021 року. 

Фото: Unsplash

ms.detector.media