ms.detector.media
MediaSapiens
30.12.2020 12:48
«Любов перемагає». Принц Гаррі та Меган Маркл записали перший випуск подкасту для Spotify
«Любов перемагає». Принц Гаррі та Меган Маркл записали перший випуск подкасту для Spotify
Гостями першого подкасту стали співак сер Елтон Джон, актор Джеймс Корден, письменник Метт Хейґ, тенісистка Наомі Осаку.

Герцог і герцогиня Сассекські — принц Гаррі та Меган Маркл — випустили свій перший подкаст на платформі Spotify. Вони разом зі знаменитостями й активістами розмірковували про 2020 рік. 

Як повідомляє BBC, гостями першого подкасту стали співак сер Елтон Джон, актор Джеймс Корден, письменник Метт Хейґ, тенісистка Наомі Осаку та інші.

Під час подкасту пара не брала інтерв’ю у гостей, а попросила їх поділитися своїми враженнями від 2020 року. Також пара не торкалась питання про припинення виконувати обовʼязки старших членів британської королівської сімʼї.

«Ми запросили наших друзів, щоб вони розповіли, які уроки отримали від 2020 року», — пояснила Меган Маркл. 

Зокрема, Елтон Джон описав 2020 рік як «найгірший» на його памʼяті, а американський актор Тайлер Перрі розповів, як нагодувати 5 тисяч малозабезпечених сімей.

«Незалежно від того, як життя підкидає вас, повірте нам, коли ми говоримо, що любов перемагає», — сказала Меган слухачам й додала, що пітьма не може прогнати тьму, тільки світло може це зробити.

«Оскільки ми підходимо до кінця цього року і дивимося в майбутнє, давайте не забувати про уроки, які ми отримали: як важливо дбати один про одного і наскільки значущими є наші звʼязки, навіть якщо їх фізично неможливо підтримувати», — сказав принц Гаррі.

Нагадаємо, принц Гаррі та його дружина Меган Маркл ексклюзивно випускатимуть подкасти для стрімінгового сервісу Spotify. 15 грудня сервіс повідомив, що уклав ексклюзивний і багаторічний контракт з продюсерською компанією Archewell Studio, яку заснували принц Гаррі та Меган Маркл. Умови угоди не розголошуються. 

Раніше стало відомо, що принц Гаррі та його дружина Меган Маркл створили власну продюсерську компанію Archewell Studio. Згодом вони підписали контракт з Netflix, розрахований на кілька років. Їх компанія випускатиме документальні фільми й серіали, художні фільми та дитячі програми, які ексклюзивно показуватимуть на Netflix.

Фото: PA MEDIA

ms.detector.media